– WE ARE SERVICES –

Tot un ventall de serveis pensats especialment per a fer-te la vida més fàcil. Gaudeix al màxim de l’experiència a Parc Central.

Sac

Informació d'establiments i serveis de Parc Central. Reclamacions i suggeriments. Empaquetament de regals. Servei de bosses per a paraigües. Informació turística.

Pàrquing

1000 places d'aparcament. Aparcament per a bicicletes. Aparcament per a embarassades i famílies. Places d'aparcament adaptades d'ample doble.

Polseres d'Identificació Infantil

Presentant l'app de Parc Central podràs sol·licitar al Punt d'Atenció al Client polseres d'identificació infantil perquè puguis gaudir al màxim de la teva estada amb els teus i (amb) tota la tranquil·litat.

Cotxets bici per a nens i nenes

Amb l'App de Parc Central pots accedir a l'ús d'un cotxet bici per a poder passejar pel centre d'una manera més divertida i agradable amb els petits.

Mobilitat reduïda

Cadira de rodes (informa-te’n al SAC). Ascensors adaptats. Lavabos exclusius adaptats. Places de pàrquing adaptades d’amplada doble.

Àrees de descans

Pren-te un descans entre compra i compra. A Parc Central, t'ho posem fàcil.

Zona Wifi

A la Plaça Central trobaràs connexió WIFI per al teu ordinador o smartphone.

Càrrega de mòbil

Informa-te'n al Servei d'Atenció al Client (SAC) de com carregar la bateria del teu mòbil.

Carregador de cotxes

Al Parc Central estem compromesos amb el medi ambient. Al nostre pàrquing disposem de places reservades per a la recàrrega de vehicles elèctrics. Informate'n al servei d'atenció al client ( SAC).

Restes Arqueològiques

Visita les restes arqueològiques del pàrquing subterrani reservant cita prèvia al SAC.

Servei d'envoltori de regals

Amb l'App de Parc Central pots accedir al servei d'envoltori de regals en el punt d'atenció a client. A més de bossa i embolcall, et donarem tots els detalls perquè el teu regal sigui el més especial.