- Yves Rocher -

Yves Rocher

Yves Rocher, Creador de la Cosmética Vegetal.

Botanista, recolector, fabricant y distribuidor, la marca Yves Rocher és la única marca de cosmética que controla tot el procés d'el·laboració dels seus productes, des de la planta fins la pell dels seus 30 milions de clients en 90 països. Aquesta característica permet a la marca Yves Rocher reduir el seu impacte mediambiental i proposar a cada dona productes de bellesa de qualitat a un preu accessible.

La nostra tenda és un lloc dedicat a la bellesa, un himne a la natura que ens inspira. Entra i descibreix tota la eficàcia de la cosmètica Vegetal gràcies als consells experts de les nostres conselleras de Bellesa: Tractaments facials, corporals, maquillatge, perfum... Una oferta comperta de productes per totes les dones i totes les edats.

Descobreix també el nostre Centre d'Estètica per a viure una experiència única i directa amb el vegetal. Els gestos experts de les nostres esteticistes realitzaran a la teva bellesa. Vine a descobrir la teva tenda Yves Rocher i gaudeix d'avantatges excepcionals. -50% en productes i -30% en Tractaments Estètics al unir-te al club Yves Rocher de forma ràpida, gratuïta i fàcil!

Teléfono: 977 215 888 | Planta: 0

www.yves-rocher.es

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by