- Projecció solidària Yelmo Cines -

30-01-2019

El passat dissabte 19 de gener, Yelmo Cines de Parc Central va realitzar la primera acció de l’any del seu programa de responsabilitat social corporativa “Anem tots a Yelmo”. Presentant en primícia “Família a l’instant”, una pel·lícula sobre l’adopció, amb valors socials i familiars de la distribuïdora Paramount, qui va donar la pel·lícula per ser exhibida abans de la seva estrena aquest divendres 25 de gener.

Mitjançant aquest programa, Yelmo Cines Parc Central va convocar a associacions i ONGs per tal de poder arribar als sectors més vulnerables de la societat a la ciutat de Tarragona. Així, més de 140 persones provinents de 4 entitats que treballen en sectors vulnerables a la província de Tarragona van poder gaudir d’aquesta jornada de cinema, així com van ser convidats a crispetes i beguda amb la intenció que visquessin completament l’experiència Yelmo Cines. Concretament, procedien de Creu Roja de Tarragona, Quilòmetre Zero, La muralla i la Fundació Ginac.

A més de les entitats, un gran nombre de voluntaris treballadors de Yelmo es van involucrar en aquesta projecció solidària, rebent als convidats i compartint amb ells la màgia del cinema.

Aquesta iniciativa neix del programa social més antic de Cinépolis, “Anem Tots a Cinépolis”. Creat el 1998, ha beneficiat més de 5 milions de persones a tot el món i manté la missió de compartir la divertida experiència del cinema amb els sectors més vulnerables de la societat, principalment nens i grans.

Parc Central, la teva destinació de compres i el centre de tots els teus plans.

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by