- Torna al col•le viatjant pel Sistema Solar -

24-08-2018

Tornem de vacances amb energies renovades i amb ganes de començar un nou curs! El dissabte 15 de setembre, de 12.00h a 14.00h i de 16.00h a 21.00h a la Plaça Central, ens espera una aventura molt especial en el Planetari Digital Familiar. Preparats per gaudir d’un viatge per l’espai sideral? Ho podràs gaudir de forma gratuïta, només ensenyant l’APP de Parc Central. Com aconseguir-la? Molt senzill, descarrega-te-la aquí:

– IOS / App Store
– ANDROID / Google Play

Sabem que la volta al col·le és un moment especial, un nou començament ple d’il·lusions i al mateix temps de molts nervis, tant per als pares, com per als nens. Comença un nou any de reptes i assoliments que començaran molt bé equipats amb tot el seu material escolar. Teniu una llista amb tot el que necessiten per al nou curs? A Parc Central t’ho posem fàcil perquè superis aquesta prova amb nota, trobaràs les millors ofertes i marques perquè tinguis tot el necessari en: material escolar, accessoris, motxilles, sabates, calçat esportiu, roba diària i esportiva… Els nens només es preocuparan de gaudir i aprendre, estrenar tot el que han triat i omplir-ho amb mil i una històries, coneixements nous i sentir-se una miqueta més majors.

Planetari Digital Familiar

Per començar el curs amb bon peu, us proposem un nou viatge pel Sistema Solar, una experiència immersiva per a tota la família. Explorarem l’espai trepitjant la Lluna, travessant els anells de Saturn, descobrint el fred de Neptú i admirant els Estels de fora del nostre Sistema Solar. Una forma divertida de repassar els diferents astres, aprendrem com viuen els astronautes i dibuixarem fitxes astronòmiques. Diversió garantida!

Si vols més informació sobre l’activitat o que el teu nen no es perdi l’activitat, reserva la seva plaça trucant al 977 228 797. Us esperem!

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by