- Últimes estrenes de cinema i teatre -

17-05-2018

No et perdis les últimes estrenes que s’aproximen aquestes setmanes als cinemes Yelmo de Parc Central. Una de les grans apostes són l’emissió en directe de grans obres de teatre des del Teatre Harold Pinter de Londres, l’emissió de famosos musicals que són veritables peces clàssiques i concerts. A més, en la gran pantalla, ens espera la tornada de les històries de dos dels personatges més carismàtics del cinema: “Deadpool” i “Han Solo”.

El 17 de maig en Yelmo Cinemes, ens espera una súper marató de pel·lícules amb l’antiheroi dels còmics de Marvel anomenat “Deadpool”. Podràs gaudir un dia abans de la segona part “Deadpool 2”, on es relata la història de Wade Wilson, un antic operatiu de les forces especials convertit en mercenari. El pròxim 24 de maig arriba “Han Solo: Una història de Star Wars”, una aventura completament nova amb el pocavergonya més estimat de la galàxia. A través d’una sèrie d’atrevides escapades en un submón criminal fosc i perillós, “Han Solo” es troba amb el seu poderós copilot Chewbacca i amb el famós jugador Lando Calrissian, en un viatge que marcarà el curs d’un dels herois més inversemblants de la saga Star Wars.

A través de la nostra pàgina web, secció CINEMES, podràs consultar totes les pel·lícules que es troben en cartellera, veure els tràilers i consultar les hores d’emissió, les sinopsis i comprar les entrades directament. A més, a través de la nova APP tindràs accés als mateixos serveis a l’abast de la teva mà, així que no esperis més i descarrega-te-la, ve carregada amb un munt de sorpreses!

Descarrega’l aquí:

– IOS / App Store: APP Parc Central
– ANDROID / Google Play: APP Parc Central

LLISTAT D’ESDEVENIMENTS:

Marató de DeadPool i DeadPool 2
Data – 17 de Maig de 2018
Hora – 20:00h

Teatre – Qui Tem a Virginia Wolf?
Data – 17 de Maig de 2018
Hora – 20:00h

DeadPool 2
Data – 18 de Maig
Hora – Diferents Horaris

Han Solo: Una història de Star Wars
Data – 24 de Maig
Hora – Diferents Horaris

Teatre – Un americà a París
Data – 24 de Maig
Hora – 20:00h

Concert – MUSE: Drones World Tour
Data – 12 de Juliol
Hora – 20:30h

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by