- Munich -

Munich

Tot va començar el 1939. Va ser llavors, una vegada finalitzada la Guerra Civil, quan aquesta petita empresa sabatera va iniciar la seva producció a Sant Boi de Llobregat, localitat propera a Barcelona. El projecte va començar amb la il·lusió d’una família dedicada al bon fer d’una família de sabaters.

A finals dels 40 apareix la primera bota baixa de futbol. D’aquesta manera s’inicia una camí que marcarà la trajectòria de l’empresa durant la segona meitat del segle XX.

Després de 10 anys de consolidació, BERNEDA decideix especialitzar-se en calçat tècnic esportiu. El recorregut que portaven fins el moment en el sector del calçat els va impulsar a prendre una decisió que, definitivament, va canviar el rumb de la marca cap a un terreny desconegut. Va ser l’any 1953 quan els germans Berneda es va aventurar al món de l’atletisme i no van tardar a dirigir l’empresa a l’estrellat, convertint-se en pioners en la producció de sabates d’esport a Espanya.

Després d’anys sent pioners al sector de l’esport, la família Berneda, que es trobava a la seva tercera generació, decideix arriscar entrant al competitiu món de la moda. Per això decideix adaptar el seu model estrella a la moda streetwear: el model GOAL. A més, MUNICH s’obre al mercat internacional creant el departament d’exportació.

Avui en dia, MUNICH ofereix una amplia varietat de models tant de calçat per adults i nens com d’accessoris de moda i lifestyle. Amb més de 76 anys d’experiència al sector, la tercera generació de la familia Berneda treballa dia rere dia per seguir fent créixer una marca que, no només manté l’essència de les seves arrels, sinó que es serveix de les últimes tendències per seguir creant i ampliant les seves col·leccions.

Teléfono: - | Planta: 1

www.munichsports.com

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by