- Luxenter -

Luxenter

La Joieria Luxenter situada al centre comercial Parc Central, és un espai obert, lluminós i acollidor on els clients podran i trobar les joies que millors s'adapten als seus gustos i necessitats.

Tendència, disseny i qualitat són els tres pilars de Luxenter. Peces amb personalitat, caràcter i visió, que han permès a l'empresa mantenir-se com una de les empreses de joieria més estables del país.

Luxenter presenta innovacions a les seves cinc línies, adreçat a una dona que sap el que vol, interessada en les tendències, viatgera, que té un estil propi i està interessada en què passa en el món, no només en la moda. Joies divertides i jovials amb les que es juga amb textures, materials i pedres naturals, aportant Know-how i qualitat que ha fet Luxenter en un referent en el món de la joieria a nivell nacional i internacional.

La nova col·lecció ofereix joies que s'adapten a cada moment del dia a dia de la dona: des de la jornada laboral, un dia amb els seus amics, o grans celebracions. Gràcies a la diversitat dels seus dissenys, colors i la qualitat dels seus materials, la joia Luxenter es converteix en el complement perfecte per a qualsevol aspecte.

Teléfono: - | Planta: 0

www.luxenter.com