- Intimissimi Uomo -

Intimissimi Uomo

La col·lecció per home et permet escollir entre una àmplia gamma de peces acuradament estudiades per a ser còmodes, pràctiques i sempre a la moda.

Intimissimi ofereix una complerta proposta que comprèn roba interior i peces de vestir, però també pijames, mitjons i banyadors.

Intimissimi ofereix una àmplia selecció de bòxers i slips tant en quant a les fibres utilitzades com a les fantasies. El cotó elastitzat, el cotó Supima®, el cotó fil d’Escòcia i la tela de cotó i microfibres són els apreciats teixits que permeten que les peces siguin suaus i còmodes.

Si ets un home pràctic que prefereix la sobrietat, pots escollir entre els diferents colors bàsics que mai poden faltar al calaix; si, per el contrari, t’encanta seguir les tendències i t’agrada tenir un look irresistible també sota la roba, pots optar per els nostres dibuixos i estampats més fashion. I si tens que comprar més parells de slips o bòxers, aprofita les nostres promocions multipack dedicades a l’home.

Intimissimi Uomo t’ofereix la possibilitat de combinar les parts d’avall amb les convenients samarretes doble funció: còmodes si s’utilitzen com a samarretes interiors, però també agradables si s’utilitzen com a peces exteriors per a portar amb vaquers o pantalons informals.

Descobreix la única botiga Intimissimi Uomo a Tarragona, només al teu centre comercial Parc Central.

Teléfono: 977 523 165 | Planta: 0

es.intimissimi.com/section/hombre/4804.uts

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by