- Inside Shoes -

Inside Shoes

T'agrada el street style? Llavors ets un INSIDER. A INSIDE ens dirigim a joves entre 15 i 35 anys d'edat, que els hi agrada el urban style i comprar en un ambient modern i diferent. Sí!

INSIDE és una tenda urbana en que els nostres dissenyadors s'esforçen a diari per a adaptar els nostres productes i tendes a les últimes tendències. Aixó ens permet oferir novetats constants als millors preus.

Sabías que... la primer tenda INSIDE va obrir les seves portes a Barcelona al 2004. En la actualitat, INSIDE compta amb una xarxa de més de 300 tendes pròpies a Espanya, Portugal, Italia i Polonia. A més, han desevolupat un pla d'expansió per arribar als centres comercials més importants d'Europa, sempre sota la filosofia INSIDE: tendes amb estil urbà, dotades de gran personalitat i en constant desenvolupament i innovació. Sempre per estar a prop de tu.

INSIDE pertany a Liwe Espanyola i compta amb més de 2000 treballadors, que desenvolupen la seva feina repartits entre la sede central, els diversos centres logístics i les més de 300 tendes que operen sota les marques INSIDE i INSIDE Shoes. Gràcies per confiar en nosaltres!

Teléfono: 977 234 789 | Planta: 0

www.inside-shops.com

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by