- Foster’s Hollywood -

Foster’s Hollywood

Foster's Hollywood és una de les cadenes de restauració de major reconeixement a Espanya. Especialitzada en menjar americà des de fa més de 40 anys, compta amb més de 200 restaurants a nivell nacional a tots els punts de la geografia espanyola. Gràcies als seus productes de qualitat i la seva constant recerca d'innovació plasmada en la novetat dels seus plats, Foster’s Hollywood s'ha convertit en la cadena capdavantera de cuina americana.

Dins de la varietat de la seva carta destaquen les seves hamburgueses, costelles i carns fetes a la graella amb carbó vegetal d'alzina. Entre els seus plats estrela es troben les Bacon & Cheese Fries, la Black Label Burger i les costelles "National Star" Ribs. A més Foster's Hollywood ha portat d'Amèrica les receptes de postres més dolces i delicioses. Atreveix-te a provar el seu famós "All Star" Brownie o el Big Xocolata Cookie, purament nord-americanes.

Entra i deixa't seduir per la seva decoració i divertit ambient americà. És el lloc perfecte per compartir amb la família, amics o la teva parella. Acosta't a conèixer-ho, gaudeix de la millor graella americana i pel seu lloc del seu refill, emplena gratis el teu refresc totes les vegades que vulguis!

Teléfono: 977 253 381 | Planta: 1

www.fostershollywood.es