- Boboli -

Boboli

Curiosos? Inquiets? Ocurrents? Entremaliats? Sí. Tot això i més. Així són els nens i també ho és Boboli. Perque volem crèixer amb ells, volem explorar amb ells, volem acompanyar-los en el seu descobriment del món.

Des del naixement de la marca en 1984, a Boboli no hem parat d'investigar, explorar... noves tendències, dissenys, nous mercats... Som curiosos per natyra, com els nens Boboli!

Les nostres col·leccions estan plenes de color, vitalitat, alegria... Plenes de innovació, diversió, actualitat... Un estil únic per els petit amb més personalitat amb un disseny propi i exclusiu: moda funcional, còmoda que acompanya el nen en totes les estapes de la seva vida (dels 0 a 16 anys). La col·lecció és àmplia, amb gran varietat de teixits, colors, bordats, estampats... 2 col·leccions a l'any amb 6 línies de producte: Newborn, Baby, Kids, Acqua, Soft i Chic que es tradueixen en més de 700 models per temporada. Descobreix el color, descobreix la imaginació, descobreix l'aventura, descobreix la diversió... DESCOBREIX EL MÓN AMB BOBOLI!

Teléfono: 664 000 877 | Planta: 0

www.boboli.es

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by