- Tendències Parc Central: Ultra Violet, el color que portaràs aquest any 2018 -

13-05-2018

Pantone, l’expert en color per excel·lència, proposa el 18-388 Ultra Violet com el color de moda de l’any. Si al 2017 va ser el verd Greenery, ara li treu el lloc Ultra Violet. Un to violeta dramàticament provocatiu i pensatiu, que comunica originalitat, enginy i pensament visionari que ens assenyala cap al futur.

Icones musicals com Prince, David Bowie i Jimi Hendrix van portar els tons d’Ultra Violet a l’avantguarda de la cultura pop. Complex i contemplatiu, aquest to de morat enigmàtic evoca l’esperit inventiu i el pensament imaginari que desafia l’statu quo.

Pantone proporciona una direcció estratègica al món de les tendències i el disseny, així que el color Ultra Violet serà àmpliament utilitzat per les marques durant aquest any per transmetre el desig de mirar cap al futur: presentar una imatge més optimista del futur.

A Parc Central estem a l’avantguarda de les tendències, oferint una de les ofertes comercials més grans en moda i complements de la província, varis dels nostres operadors ja tenen propostes amb aquesta gamma cromàtica on podràs escollir la millor opció perquè puguis començar a aplicar-ho a la teva vida. Aquest color, entre el blau i el vermell, conjumina sensualitat i espiritualitat a parts iguals, pot ser sobri o sofisticat, segons com ho combinis. És l’alternativa al negre a l’hivern, més potent que el blau i combinable amb més tons dels que penses. Allibera la teva creativitat, juga amb el color més vibrant de l’any que dotarà de força els teus looks de dia i serà l’opció més sofisticada per a la nit.

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by