- Targeta Regal Parc Central -

07-02-2019

Estrenem nou servei amb la Targeta Regal de Parc Central! Moltes vegades no ens resulta fàcil trobar el regal ideal, però no cal preocupar-se de res/ no cal preocupar-se’n/ no cal amoïnar-s’hi, des de Parc Central posem a la teva disposició aquest servei per a ajudar-te amb els teus regals.

És el regal perfecte per a qualsevol ocasió que et permetrà encertar sempre a la primera. Aquella persona que rebi la Targeta Regal, disposarà d’un crèdit prepagat que podrà utilitzar de manera exclusiva en qualsevol dels més de 120 establiments de Parc Central (botigues i restauració).

Podràs adquirir i carregar la Targeta Regal amb l’import que tu desitgis. Només has d’acostar-te al Punt d’Atenció al Client, situat a la planta 0 (al costat de Marypaz), en horari de 10 h a 14h i de 16h a 20h.

Fes el millor regal! No esperis més i descobreix el nostre nou servei exclusiu per a clients de Parc Central. Ja no hauràs de pensar què regalar, sempre encertaràs.

Termes i condicions:

 • La Targeta Regal de Parc Central té una validesa indicada en la part frontal de la targeta. (la validesa de les targetes regal ara es troba en la part anversa)
 • Pot consultar gratuïtament el saldo de la targeta en els caixers de La Caixa o en la nostra pàgina web www.ccparccentral.com.
 • La Targeta Regal de Parc Central és d’ús exclusiu en els comerços d’aquest centre comercial que acceptin targeta VISA com a forma de pagament en el seu establiment (botigues i restaurants). Cada comerç podrà aplicar condicions particulars quant a l’operativa de cobrament, de les quals Parc Central no es fa responsable.
 • En cas de devolució d’un article comprat amb una Targeta Regal de Parc Central, l’import serà reemborsat a la mateixa targeta amb la qual es va fer la compra.
 • No és recarregable ni es pot canviar per diners en efectiu.
 • La Targeta Regal de Parc Central únicament es pot comprar mitjançant targeta de crèdit.
 • Aquesta targeta disposa del servei de seguretat Caixa Protect® de CaixaBank. Per a més informació, consulti la pàgina web www.lacaixa.es/caixaprotect.
 • La Targeta Regal de Parc Central es pot carregar amb imports compresos entre 20€ i 1.000€ en el Punt d’Atenció al Client situat en la Planta Carrer.
 • Per a resoldre qualsevol incidència amb la Targeta Regal de Parc Central pot posar-se en contacte amb el personal del Punt d’Atenció al Client, situat en la Planta Carrer, a través del correu electrònic atencionalcliente@ccparccentral.com o bé trucant al número de telèfon 977 228 797.
 • Parc Central no es fa responsable de la possible pèrdua de la targeta. En cas de pèrdua no se substituirà la targeta perduda.
 • Pot haver-hi una demora en la recàrrega de la targeta de 24 hores des del moment de la seva compra.

Consulta el saldo de la teva Targeta Regal Parc Central d’una forma fàcil i senzilla fent clic al següent ENLLAÇ.

Parc Central, la teva destinació de compres i el centre de tots els teus plans.

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by