- Parc Central aconsegueix el segell SGS de “Desinfection Monitored” -

31-08-2020

sgs-cat

A Parc Central estem d’enhorabona, ja que se’ns ha atorgat el segell Desinfection Monitored, de la signatura SGS, establint-nos com a espai segur davant del COVID-19. Ens convertim en l’únic centre comercial de Tarragona en aconseguir aquesta prestigiosa certificació.

Per a aconseguir aquesta certificació, a Parc Central s’han avaluat els protocols que s’han aplicat en l’àmbit de seguretat, neteja, desinfecció i higiene, per a prevenir i desinfectar totes les instal·lacions. S’ha dut a terme una auditoria amb una anàlisi de les normes de neteja i de desinfecció, en relació amb els protocols nacionals i internacionals. Mitjançant un marcat fluorescent i amb recollida de mostres i anàlisis ATP, SGS acredita de manera favorable determinant-nos com un espai segur per a tots els visitants.

El gerent del centre comercial, Miguel Ángel González, indica que: “Parc Central des de la seva reobertura el passat 25 de maig de 2020 ha seguit amb rigorosa escrupolositat les indicacions de les autoritats sanitàries en matèria de prevenció de la propagació d’aquest virus. La consecució d’aquest certificat no fa més que acreditar que els procediments posats en marxa compleixen amb les normes nacionals i internacionals en matèria preventiva. Hem d’agrair a les empreses col·laboradores i als nostres clients, que ens ajudin dia a dia a mantenir aquests alts estàndards de servei”.

Vine al nostre centre comercial i comprova per tu mateix que es tracta d’un espai segur, on gaudir de les teves compres com sempre has fet, juntament amb la teva família i amics. També pots gaudir de la gastronomia més completa, en el nostre espai per a fer un break, esmorzar, menjar o sopar. Una increïble oferta de restaurants, cafeteries i gelateries pels foodies de Tarragona. T’esperem!

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by