- Et convidem al concert de Ricky Martin -

12-07-2018

Ricky Martin, un dels grans artistes porto-riquenys de tots els temps i ambaixador del pop/rock llatí torna a Espanya. Un any després de la seva última visita, torna als escenaris després de culminar amb rotund èxit el segon any de la seva residència “All In” en el Park Theater de Las Vegas.

Ricky comença la seva gira a Tarragona el proper 14 d’agost al Tarraco Arena Plaça, un gran espectacle presentant el seu millor repertori musical que inclou tots els seus grans èxits, entre ells ´Disparo al Corazón´, ´La Mordidita´, ´Tal Vez´, ´Livin´ la Vida Loca´, ´Pégate´, ´Adiós´, ´La Bomba´, ‘La Copa de la Vida’ i els més recents ´Vente Pa´Ca´ i ‘Fiebre’.

A Parc Central no volem que et perdis aquest gran espectacle i et convidem a que ho gaudeixis en directe amb el sorteig de 15 entrades Platinum Front Stage, valorades en més de 100 euros cadascuna. No perdis de vista les nostres xarxes socials, a partir del pròxim 16 de juliol, sortejarem entrades cada setmana, a la nostra pàgina de Facebook, perfil d’Instagram i través de l’APP de Parc Central. A més, presentant en el Punt d’Informació la descàrrega de l’aplicació mòbil, aconseguiràs un codi de descompte del 15% per a les teves entrades. No esperis més i aconsegueix el teu descompte. Aquest estiu passa-t’ho en gran amb Parc Central! 😉

Descarrega’t l’APP de Parc Central, aquí:
– IOS / App Store
– ANDROID / Google Play

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by