- Les millors rebaixes d’hivern 2019 a Parc Central Tarragona -

14-01-2019

Totes les rebaixes d’hivern al teu centre comercial de Tarragona

Les millors ofertes i promocions de les rebaixes d’hivern 2019 les trobaràs a Parc Central Tarragona!

Has esperat tot el Nadal per comprar les teves botes preferides? Vols aprofitar per omplir l’armari dels teus fills? El 7 de gener comencen les rebaixes en les més de 100 botigues de Parc Central! Vine i gaudeix de les millors rebaixes d’hivern a Tarragona al teu centre comercial.

És el millor moment per aconseguir a preus únics i exclusius, les últimes tendències de moda, roba i complements.

A les botigues de Parc Central trobaràs les millors rebaixes de les teves marques preferides. Fins al 50% o el 60% de descompte en els preus!

Les millors ofertes de les rebaixes d’hivern!

Obert diumenge 13 de gener

Aprofita les millors rebaixes d’hivern a Tarragona! A Parc Central obrim totes les botigues del centre comercial també el diumenge 13 de gener de 09:00h-21:00h.

Troba tots els descomptes i les millors ofertes de roba a Tarragona a partir del 7 de gener a les rebaixes d’hivern de Parc Central.

Horaris PARC CENTRAL

Activitats per a nens al centre comercial

Els més petits tindran l’oportunitat de gaudir de les millors activitats per a nens al centre comercial sense passar fred!

No et perdis les animacions i els tallers més divertits que tenim en ‘El Parc’, el nostre club infantil, un espai supervisat per personal especialitzat i de manera gratuïta.

activitats per a nens

Restaurants i cinema Tarragona a Parc Central

Yelmo Cinemes Tarragona de Parc Central són els únics cinemes de tota la ciutat. Acaba les teves compres de rebaixes gaudint de les millors estrenes del 2019!

A més, a més, si vols prendre un descans durant les rebaixes, a Parc Central tenim restaurants, cafeteries i gelateries!

Cartellera Yelmo Tarragona

Parc Central, el teu destí de compres i el centre de tots els teus plans

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by