- Les teves compres tenen premi a Parc Central -

14-07-2020

730x529_cat
A Parc Central volem que les teves compres tinguin premi i que gaudeixis amb els increïbles descomptes i amb les promocions que posem a la teva disposició. Vine a visitar les nostres 120 botigues i fes les teves compres perquè a Parc Central tenen sorpresa. Aquesta increïble promoció tindrà lloc a partir del 14 de febrer. Pren nota de tots els detalls! A més, si participes en la promoció, el servei de pàrquing diumenge serà gratuït.

Dies: A partir de el 14 de febrer de 2020

• Hores: De dilluns a divendres de 17 a 20 hores i els dissabtes de 12 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

• Requisits: Presentar un o diversos tiquets de compra per un valor mínim de 10 €, en bon estat i la data entre dins dels dies de la promoció.

• Premi: et tornarem el 10% de les teves compres en tiquets d’1 €.

• Ubicació: Estand especial de la promoció, situat a la planta carrer davant de l’establiment Bosanova.

Et tornem el 10% de les teves compres en vals d’1 € si ens presentes els teus tiquets a l’estand especial de la promoció. Aquests vals els podràs bescanviar a qualsevol establiment de restauració de Centre Comercial durant els diumenges 16 i 29 de febrer i l’1 i 8 de març de 2020. Vine abans que s’esgotin els vals són limitats!

Per gaudir d’aquests descomptes només has de presentar el teu tiquet de compra que hagis realitzat durant el període promocional sempre que estiguin en bon estat i no s’hagin segellat anteriorment en la mateixa oferta.

promocion-parc-central

Després de mostrar el DNI, s’ha de calcular el 10% sobre l’import pagat, essent l’import mínim de compra 10 €. A continuació, es segellaran i es lliuraran com a màxim 10 vals d’un euro perpersona i per dia, perquè puguis beneficiar-te de la nostra promoció en més d’una ocasió. Podràs canviar-los als restaurants adherits a la promoció durant els dies que t’hem indicat, una manera ideal d’assaborir totes les opcions gastronòmiques que tenim a Parc Central per a tu.

No perdis l’oportunitat de beneficiar-te de les teves compres habituals al centre, gràcies a les promocions fetes de forma personalitzada perquè treguis el màxim partit a la teva experiència a Parc Central ia tots els seus establiments. Recorda que tens el millor oci i les millors opcions de moda i de complements, amb marques exclusives com Bosanova, Etam, Guess, Primadonna o Bimba i Lola. Encara no ens has visitat?

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by