- Parc Central et convida a Harlem Globetrotters -

08-04-2018

El pròxim 12 de maig tornen els mags del bàsquet, trencant any rere any tots els rècords amb els seus mats impossibles, els Harlem Globetrotters.

A Parc Central ens apassiona l’esport i sobretot la diversió, i com no volem que et perdis aquest gran esdeveniment, hem preparat increïbles sorpreses per a l’ocasió. 😉

Regalem 40 entrades dobles! Cada setmana, a partir del 14 de març fins al 8 de maig, sortegem 5 entrades dobles a tots els concursants que participin en el sorteig realitzat a les nostres xarxes socials. Com participar? Entra al nostre perfil de Facebook de Parc Central i segueix les instruccions que trobaràs al post del concurs.

Però això no acaba aquí!, presentant la descàrrega de l’aplicació mòbil del Parc Central en el punt d’informació al client, situat a la planta 1, obtindràs un codi especial del 20% de descompte per comprar la teva entrada de l’esdeveniment. A més, entraràs en el sorteig de 25 pilotes signades pels jugadors de Harlem Globetrotters, que regalarem després de la celebració del show. Fantàstic, oi?

Fes-te fan de les nostres xarxes socials i no perdis cap detall. Ens veiem el 12 de maig!

Compra la teva entrada a: https://www.proactiv.es/evento/harlem-globetrotters-15/598975.

Consulta les bases legals del sorteig i la promoció aquí.

 

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by