- Parc Central, el teu aliat per a Sant Valentí -

06-02-2018

Sant Valentí, el dia més romàntic de l’any està girant la cantonada, tots ja estem pensant amb la persona a qui volem demostrar-li tot el nostre amor, però davant d’una data tan assenyalada, no ens resulta fàcil trobar la forma de marcar la diferència. Si ets d’aquells que els hi encanta treballar-se els detalls i declarar el seu amor d’una manera molt especial, et convidem a descobrir tot el que tenim preparat per celebrar amb magnificència, el dia dels enamorats.

Cupido, el petit entremaliat carregat de fletxes, ja sobrevola per Parc Central i ens hem proposat facilitar-te la tasca, volem oferir-te tota la inspiració que necessitis. Hem creat la sèrie especial ‘I am in love with you’, una selecció de propostes inèdites que trobaràs a les nostres xarxes socials.

Al nostre perfil de Facebook trobaràs un àlbum especial que recopila les diferents propostes per fer regals originals, a més tindràs a la teva disposició totes les promocions i regals exclusius que ofereixen els nostres operadors per festejar el dia de l’amor. Al nostre perfil d’Instagram descobriràs diàriament una nova proposta, tant per a ell com per a ella, si et trobes que no tens idees podràs guardar i recopilar tot allò que t’agradi perquè puguis decidir-te i triar el millor detall.

I és que tots es mereixen que els hi regalin una mica d’amor, que si cari, xurri, coseta, pastisset… la teva parella resisteix impassible als mil i un sobrenoms que li poses, ni li deixis escapar… això és amor i la resta són ximpleries! Sorprèn-li, arrenca-li un somriure i fes que es converteixi el 14 de febrer en un dia inoblidable. Així que no esperis més i descobreix les nostres propostes, enamorament directe assegurat!

Feliç Sant Valentí 2018.

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by