- Parc Central acull a Massimo Dutti més innovador que mai -

21-05-2018

Massimo Dutti reobre les seves portes a Parc Central amb un nou model de tenda, després d’iniciar el passat mes de febrer les obres d’ampliació del local, situat en la planta 0. El nou establiment de la cadena de moda del Grup Inditex, de més 700m2, uneix tecnologia, moda i servei oferint als clients la millor experiència de compra, molt més còmoda, agradable i amb una oferta de producte més àmplia.

La tenda presenta la nova imatge de Massimo Dutti, expressant al mateix temps els seus valors de marca: elegància, qualitat i sobrietat. L’interiorisme està compost per nous materials, acabats i il·luminació, creant una atmosfera càlida que cedeix el protagonisme a la nova col·lecció de primavera/estiu. La nova tenda és ecoeficient, amb les seves instal·lacions redueix un 30% el consum d’energia elèctrica i un 40% d’aigua, respecte a un punt de venda convencional.

Entre les innovacions més trencadores de la nova tenda, trobaràs el Magic Mirror, sí estàs llegint bé és màgic! Acostant l’article al mirall intel·ligent, podràs consultar tota la informació sobre la seva talla, color, composició, etc. Si t’aproximes als emprovadors, aquests són interactius, escanegen les peces que portes amb tu i a través de la pantalla trobaràs dades sobre elles o sol·licitar un canvi de talla. Entre altres novetats tecnològiques, amb l’aplicació de Massimo Dutti, podràs pagar la teva compra amb el mòbil amb el sistema Wallet, escanejar els productes amb Scan&Shop i reservar des de l’aplicació les peces de roba que més t’agradin per recollir-los posteriorment en la tenda. A més, si no està disponible la peça que desitges els dependents compten amb dispositius mòbils, que t’ajudaran per saber si hi ha una disponible online i poder-la reservar.

Parc Central, una vegada més, es configura com el referent líder en l’oferta de moda i oci de la província amb més de 120 operadors.

Enllaç nota de premsa general.

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by