- Orange Day & Black Friday a ETAM -

19-11-2018

La firma llencera ETAM, celebrarà a Parc Central del 23 al 25 de novembre l’acte solidari Orange Day, recolzant a l’associació UN Women. Cada petita acció compta. ETAM vol que la llibertat arribi a totes les dones del món, i et convida a formar part d’aquesta gran acció per acabar amb la violència contra dones i nenes.

Si vols participar i donar suport a la campanya de mobilització, tens diverses opcions:

Del 23 al 25 de novembre, podràs beneficiar-te íntegrament dels descomptes del Black Friday.
– Donar una part d’aquest descompte a UN Women com a acció solidària de l’Orange Day.
– Comprar la nova col·lecció càpsula solidària French Liberté, composta per dues precioses samarretes en blanc i verd caqui. Tots els beneficis d’aquesta col·lecció seran donats a ONU Femmes France.

Més enllà de les aportacions, ETAM donarà 30.000 euros a UN Women, en suport a tots els programes de l’associació.

Què és l’ORANGE DAY?

Cada any des de 2015, del 25 de novembre al 10 de desembre, UN Women organitza l’Orange Day. Una campanya, que dura 16 dies d’activisme, per garantir la llibertat de totes les dones del món.

El 25 de novembre va ser declarat pel Dia de l’ONU contra la Violència de Gènera a la Dona, un homenatge a les germanes ‘Papallones’, que va succeir l’any 1960.

Capsetes de regal solidàries

Amb l’arribada del Nadal, ETAM vol que els teus regals més especials siguin també solidaris. Comprant una capseta solidària per 1,50 euros podràs embolicar els teus regals amb una preciosa caixa de color rosa.
Tots els beneficis es destinaran a la Fundació Aspacia, que treballa per eliminar la violència en totes les seves expressions, protegir a les víctimes i promoure la igualtat entre totes les persones.

Parc Central, el teu destí de compres i el centre de tots els teus plans.

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by