- Nova col·lecció en exclusiva en la tenda d’H&M Home -

28-06-2018

Estil tropical H&M Home: emporta’t el Carib a la teva llar

L’estiu és l’època perfecta per donar curs a la teva versió més Hawaiana. El bon temps que acompanya a una de les estacions més esperades de l’any, porta amb si un canvi en la decoració de la teva casa, i l’estil tropical és una de les millors formes de rebre-ho. La nova col·lecció d’H&M Home ens convida a traslladar l’alegria de l’estiu a la nostra llar, aportant un estil tropical càlid i festiu: palmeres, ocells exòtics, pinyes, colors alegres… que et permetran viure l’experiència d’unes vacances permanents.

Aquesta temporada es porten més que mai els colors vibrants: verds, grocs, roses i blaus que aportaran una injecció d’energia i frescor a totes les teves estades. Una explosió de color i vegetació que convertiran la teva llar en un veritable paradís del qual no voldràs sortir. Optant per gerros amb espècies exòtiques de grans fulles i teles amb motius vegetals que causen la mateixa sensació de verdor de la vegetació, i ocells de colors que volaran pel teu saló i que faran que et sentis més a prop del Carib.

L’estil tropical és una tendència estiuenca que es caracteritza per la seva gran versatilitat, portant l’exuberància del tròpic a les diferents estades de la teva casa o simplement donar petites pinzellades a alguns ambients. És capaç d’encaixar amb diferents estils decoratius, des d’estils clàssics dotant-la d’una nota més fresca, fins als nòrdics, donant un toc d’alegria i personalitat.

H&M ha dissenyat una col·lecció infantil molt especial que ompliran de color les habitacions dels més petits de la casa, amb tocs cítrics i tonalitats turquesa, acompanyats de simpàtics cocodrils, granotes i tucans. També et podràs emportar el paradís fora de casa amb la nova col·lecció de pícnic d’H&M Home, compost per bonics coixins, gerres, gots, neveres portàtils i estovalles amb motius tropicals i fruiters. Perfectes per gaudir d’un deliciós pícnic en qualsevol lloc.

Vine i descobreix la nova col·lecció en exclusiva en la tenda d’H&M Home de Parc Central.

Rendeix-te a l’estil tropical i recrea el teu paradís!

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by