- La 2ª Fira de la Caricatura arriba a Parc Central -

15-03-2018

Després de l’èxit de l’any anterior, arriben per segon any consecutiu i amb motiu del Dia del Pare, els caricaturistes més divertits a Parc Central. La 2a Fira de la Caricatura se celebrarà divendres que ve dia 16 i dissabte 17 de març de 18.30h a 20.30h a la Plaça Central, situada a la planta 0.

Voleu una caricatura personalitzada d’allò més graciosa? Animar-vos i acostar-vos, us esperaran encantats per retratar-vos i que us emporteu un bonic record. A més, pot ser un regal perfecte per als vostres pares, tan sols heu de presentar el vostre tiquet de compra d’un import igual o superior a 30€ et voilà!

Ens acompanyaran un grup d’animació a partir de les 18h que recorreran el centre per fer riure, ballar i fer-se fotos amb tots aquells que es trobin pels passadissos.

I això no acaba aquí! Al club infantil “El Parc” hem preparat el Taller “Prepara el teu regal per al Pare” pels més petits, on utilitzaran diferents tipus de pasta per crear un marc de fotos per regalar als seus pares i felicitar-los pel seu dia. Com activitat extra, els nens i nenes podran realitzar etiquetes amb diferents tècniques d’scrapt per dedicar-li un missatge al seu pare i completar la caricatura realitzada a la planta inferior. El taller tindrà lloc el divendres 16 de març de 16h a 21h i el dissabte 17 de 12h a 14h i de 16h a 21h.

A Parc Central no paren de succeir coses, sempre oferint la millor oferta en moda i oci per a tota la família. Visita el nostre perfil de Facebook aquí i no et perdis cap detall.

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by