- Descobreix en exclusiva la col·lecció de Karl Lagerfeld -

22-08-2018

La revolucionària línia de maquillatge i productes de bellesa “Kiss Me Karl“, aterra en exclusiva a Parc Central de la mà de Douglas. L’internacionalment reconegut dissenyador de moda Karl Lagerfeld juntament amb ModelCo., ha llançat la primera línia de maquillatge d’edició limitada que porta la seva característica imatge amb ulleres de sol, cua de cavall i corbata. La col·lecció es comercialitzarà únicament a la tenda Douglas de Parc Central, a tota la província de Tarragona.

Divendres passat 20 de juliol, Douglas ens va presentar a la seva tenda, l’àmplia col·lecció de productes confeccionada per colorets, ombres, contorn d’ulls, brotxes de maquillatge i pintallavis que realcen la bellesa natural amb un efecte il·luminador. Les seves fórmules altament pigmentades reflecteixen la llum creant una lluentor sofisticada i un color enlluernador i espectacular. A més, a través dels seus innovadors envasos tots els productes s’il·luminen! Durant la presentació, els assistents van tenir l’ocasió de provar la fantàstica col·lecció i van rebre de regal una sessió de maquillatge flaix per potenciar el bronzejat de la seva pell a mà de les professionals de Douglas.

Una vegada més, Karl Lagerfeld demostra que la seva creativitat no té límits. No esperis més i vine a descobrir-la, l’equip Douglas us espera! A més, a Parc Central no parem a l’estiu, segueix-nos a la nostra pàgina de Facebook, perfil d’Instagram o través de l’APP. No et perdis res i estigues informat de totes les novetats!

Descarrega’t l’APP de Parc Central, aquí:
– IOS / App Store
– ANDROID / Google Play

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by