- Inauguració Primark -

15-06-2017

PRIMARK OBRE UNA NOVA BOTIGA A PARC CENTRAL, LA MÉS GRAN A CATALUNYA
La botiga de la firma irlandesa té una superfície de 4.300 m2 i està situada al centre comercial Parc Central •

Aquesta nova botiga de Primark, que constitueix la quarta a Catalunya i la número 44 a Espanya, ocupa 150 treballadors

La companyia de moda irlandesa Primark ha obert avui les portes de la seva nova botiga a Tarragona. Constitueix la quarta i la més gran de la firma a Catalunya i la número 44 a Espanya.

L’acte d’inauguració l’ha presidit Stephen Mullen, director general per a Ibèria, que ha assenyalat: “Estem encantats d’obrir la nostra botiga número 44 a Espanya i la quarta a Catalunya. Aquesta és una obertura important per a Primark, i amb ella esperem expandir la nostra empremta i portar la marca Primark a més clients”.

La nova botiga té 4.300 m2 d’espai de venda, on presenta les últimes tendències en moda de dona, home i nen, a més de calçat, accessoris, llenceria i articles per a la llar. El disseny i la disposició de l’establiment s’ajusten a l’estil contemporani de les últimes botigues Primark. Disposa de 46 emprovadors, 30 caixes (incloent-hi les de canvis i devolucions), wifi gratuït i dues àrees de seients i recàrrega de dispositius mòbils perquè els clients hi puguin obtenir una experiència de compra agradable i convenient.

Per a més informació, visita Primark.com o segueix @Primark a Facebook, Twitter i Instagram.

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by