- Nova col•lecció infantil d’H&M Home -

06-11-2018

Captura la màgia de la naturalesa i els contes de fades amb divertits boscos, racons per llegir i dormitoris amb óssos. Així és la nova decoració per a nen, descobreix-la en exclusiva en la tenda d’H&M Home de Parc Central.

Tots els nens somien amb tenir el seu propi dormitori, decorat al seu gust i amb molta personalitat. Un refugi especial que no sols serveix per descansar, també és un espai on els petits juguen, estudien i realitzen diferents activitats… i fer-ho a través de la decoració de la seva habitació, els ajudarà a desenvolupar la seva imaginació.

H&M Home et porta la tendència més fresca de la temporada perquè converteixis el seu dormitori en un acollidor i màgic lloc amb encant tardorenc. La fantasia és un dels elements que no poden faltar, i en aquesta ocasió els boscos i contes de fades són els protagonistes d’aquesta preciosa col·lecció, composta per: fundes nòrdiques, bates, coixins, pòsters, catifes, prestatges i diferents complements de decoració. Creant un ambient divertit i funcional, on podran somiar i viure fantàstiques aventures, sentir-se protagonistes dels seus propis contes. També és una temàtica ideal per conscienciar als nens del valor i la importància de la naturalesa i el medi ambient.

A més, trobaràs plats amb motius impresos, tasses amb orelles, banderoles i garlandes per muntar un aniversari de conte. Donar-li un toc màgic, envoltat del poder de les fades i la naturalesa.

Aquesta tardor, rendeix-te a l’estil amb més encant! L’equip d’H&M t’espera a la planta 1.

Parc Central, la teva destinació de compres i el centre de tots els teus plans.

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by