- Halloween: Màgic Mèxic -

16-10-2018

Ja està aquí una de les dates més esperades de l’any: Halloween. No importa si ets valent o temorós, a Parc Central, hem preparat una gran varietat d’activitats ambientades en la mil·lenària tradició mexicana del Dia dels Morts, perquè gaudeixis al màxim d’aquests esgarrifosos dies de Halloween a Tarragona!

Divendres 26 i dissabte 27 d’octubre
Per donar la benvinguda a Halloween, al Club Infantil ‘El Parc’ (planta 1), hem preparat una gran Festa de disfresses. Converteix-te en protagonista de la història, vine amb la teva disfressa més terrorífica i ens pintarem la cara concorde amb el nostre personatge, ens ho passarem de mort!
Horari:
Divendres 26: de 16h a 21h.
Dissabte 27: de 12h a 14h i de 16h a 21h.

– Dimecres, 31 d’octubre
Ens espera el gran dia de celebració de Halloween. Viu una experiència única amb nosaltres, serà terroríficament divertit! T’esperem a la Plaça i al Passadís Central (planta 0), on experimentaràs una sensació esquinçadora a la cadira elèctrica. Atenció! Només pels més valents. 😉 Trobaràs tot decorat amb la tradició del Dia dels Morts, amb ofrenes, calaveres de sucre, espelmes i mariatxis!, que ens faran moure l’esquelet amb la seva música perquè gaudeixis de la màgia i el color que envolta una de les tradicions més grans de Mèxic.
Ens visitarà Catrina, la famosa calavera mexicana, acompanyada de la seva parella. No la perdis de vista, i fes-te una foto amb ella! A més, gaudirem d’una desfilada de música i ball, on simpàtics esquelets ballarins faran què et diverteixis a mort!

– Dijous, 1 de novembre
Al Club Infantil “El Parc” (planta 1), seguirem amb la festivitat de Tots els Sants i el Dia dels Morts. Els més petits es pintaran les cares amb divertides i colorides calaveres, també podran crear la tan característica cinta de flors. Comptarem amb fragments de la pel·lícula Coco i diferents fotos de la desfilada del Dia dels Morts.
Horari: de 16h a 21.

Parc Central, la teva destinació de compres i el centre de tots els teus plans.

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by