- Gran èxit en la 2a Fira de la Caricatura -

23-03-2018

Per segon any consecutiu i amb motiu del Dia del Pare, Parc Central va celebrar la 2a de la Caricatura. L’esdeveniment va tenir lloc divendres passat 16 i dissabte 17 de març a la Plaça Central, situada en la planta 0. L’esdeveniment va tenir una càlida acollida per part del públic, on cinc experts caricaturistes van realitzar més de 250 caricatures de forma gratuïta, tal va ser l’èxit de participació que vam ampliar l’horari una hora més cada jornada per poder atendre a les peticions de tothom. Els dibuixos més sol·licitats va ser el de la família al complet, fins i tot va haver-hi qui va portar una fotografia de la persona per regalar-la-hi després.

Vam estar acompanyats per un grup d’animació que ens van fer passar una estona agradable, fent riure a tot aquell que es creuava amb ells pels passadissos.

A més, de forma paral·lela en el Club Infantil ‘El Parc’, els més petits s’ho van passar genial creant un marc de fotos per als seus pares per felicitar-los pel seu dia.

Després de l’èxit d’aquestes dues últimes edicions, presagiem que hi haurà una 3a edició de la Fira de la Caricatura. A Parc Central no paren de succeir coses, així que no et perdis res! Informa’t a través de les nostres xarxes socials o de la nova aplicació mòbil que vam estrenar recentment. Podràs consultar tota la informació sobre notícies, esdeveniments, concursos… Fins i tot de les noves promocions de les teves tendes i restaurants favorits de Parc Central.

Descarrega’l aquí:

– IOS / App Store: APP Parc Central
– ANDROID / Google Play: APP Parc Central

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by