- Gaudeix de l’estiu al Club Infantil “El Parc” -

22-08-2018

A Parc Central no parem ni a l’estiu! Porta als teus petits aquest mes d’agost al Club Infantil “El Parc”, situat a la planta 1, supervisats per personal especialitzat i de manera gratuïta. Mentre tu et relaxes i gaudeixes d’una tarda de shopping!

T’expliquem tots els súper tallers que tenim preparats:

Aquest primer cap de setmana tindrà lloc el “Taller de carreres amb medalles” on els petits podran passar una bona estona fent exercici i competint d’una forma sana mitjançant diferents jocs com curses de sacs, carreres amb els peus lligats en parella… A més, rebran medalles confeccionades per ells mateixos. L’activitat tindrà lloc el divendres 3 d’agost de 16 h a 21 h i el dissabte 4, de 12 h a 14 h i de 16 h a 21 h.

Una altra de les activitats programades és el “Taller de gelats“. Amb les indicacions donades per les monitores, cada nen/a crearà el seu propi gelat amb cartolines i pals, deixant volar la seva imaginació amb qualsevol tipus de disseny, color o forma. En acabar, rebran un tiquet que podran canviar per un gelat del McDonald’s. El taller es realitzarà el divendres 10 d’agost de 16 h a 21 h i el dissabte 11 de 12 h a 14 h i de 16 h a 21 h.

Coincidint amb les Festes de Sant Magí, patró de la ciutat de Tarragona, es durà a terme el “Taller de Sant Magí“, on els més petits podran elaborar broquetes saludables amb el principal aliment de les festes: la síndria. A més, se’ls explicarà mitjançant material didàctic (vídeos, imatges…) què és aquesta festa i els seus orígens. Aquesta activitat tindrà lloc el divendres 17 d’agost de 16 h a 21 h i el dissabte 18, de 12 h a 14 h i de 16 h a 21 h.

Al “Taller de cintes amb flors“, s’intentarà que cada participant desenvolupi la seva creativitat i creï una cinta de pèl amb flors de plàstic, deixant volar la seva imaginació. Aquesta activitat tindrà lloc el divendres 24 d’agost de 16 h a 21 h i el dissabte 25, de 12 h a 14 h i de 16 h a 21 h.

Per concloure el mes, i per combatre la calor d’agost, durem a terme el “Taller de ventalls“, on el públic infantil aprendrà a crear el seu propi ventall amb plats de cartó i pals. Aquesta iniciativa tindrà lloc el divendres 31 d’agost de 16 h a 21 h i el dissabte 1 de setembre, de 12 h a 14 h i de 16 h a 21 h.

Si no vols que el teu petit es quedi sense la seva plaça, reserva-la trucant al 977 228 797. Diversió garantida!