– ACTIVITATS PER A NENS –

No saps que fer amb nens  aquest cap de setmana  a Tarragona? Que et sembla un taller amb nens amb els teus fills? En el parc central tenim preparats pels més petits un espai gratuït amb activitats tots els divendres, dissabtes i diumenges d’obertura! Benvinguts al PARC!

– El Parc, Un espai supervisat i gratuït per nens-

El Parc està supervisat per personal especialitzat i de manera gratuïta. Si vols més informació i que el teu petit no es perdi cap de les activitats , reserva la teva plaça trucant a 977228797 i a divertir-se! Consulta les normes d’us de <<el parc>> .

– Activitats de Març 2020-

TALLERS DIES INTERNACIONALS

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

El 8 de Març celebrem el Dia Internacional de la Dona, durant aquest cap de setmana El Parc, el commemorarem amb el Memory Gegant de Dones influents en la història.
Activitat: Descobrirem al nostre Memory gegant dissenyat per a aquest dia, el perfil de dones destacades en diferents disciplines. Les nostres monitores desenvoluparan jocs musicals amb fitxes il·lustrades de cada dona famosa.

DIA INTERNACIONAL DEL ASTRONAUTA

Vine a jugar a la gimcana espacial en la que podràs conèixer de més a prop l’univers i converteix-te en Astronauta per un moment!
Activitat: A partir de material audiovisual, identificarem els elements necessaris per viatjar a l’espai. Explicarem senzilles lleis de la física que ens connectaran amb el món espacial.

DIA INTERNACIONAL DE LA FELICITAT

Ets feliç? A El Parc et donarem claus per ser-ho.
Activitat: Implantarem una Masterclass de Risoteràpia. Mitjançant jocs i tècniques cognitives i emocionals activarem els nostres sentits.

DIA INTERNACIONAL DEL TEATRE

Posa’t la màscara i actua! El Parc es converteix en un petit teatre per gaudir, riure i interpretar a personatges infantils.
Activitat: Mitjançant el nostre joc de rols dissenyat per a aquest taller, els participants aprendran tècniques d’expressió i d’improvisació.

A més a més de cada activitat , els nens i nenes es sorprendran amb jocs interactius, música i diversió de tot tipus. 

 

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by