- El CN Tàrraco a Parc Central -

17-05-2018

Aquest cap de setmana, tenim un taller molt especial pels més petits de la casa. El CN Tàrraco ens acompanyaran per ensenyar-nos de primera mà la Natació Artística, amb el taller “Maquilla’t i mou-te com una nedadora de natació artística”.

Els membres de l’equip ens maquillaran i ens revelaran com es fan els seus pentinats per semblar-nos veritables nedadors i nedadores professionals. La natació artística és un esport d’equip que combina la natació i la dansa sota el ritme de la música. És per això que també ballarem una petita coreografia que s’ha preparat per a l’ocasió. Vine amb nosaltres! Com sempre, l’activitat és completament gratuïta.

A més, paral·lelament es realitzaran activitats complementàries amb el mar i aquesta pràctica esportiva, tindrem vestits de bany de competició per poder descobrir com són i de què estan fets. No et perdis cap dels tallers que tenim preparats les pròximes setmanes, consulta la programació de les activitats del Club Infantil ‘El Parc’ a través de la nostra pàgina de Facebook o amb la nova APP de Parc Central, tindràs a l’abast de la teva mà tota la informació.

Horari:
Divendres, 18 de maig: 17h a 21h.
Dissabte, 19 de maig: 12h a 14h i de 17h a 21h.

Descarrega’t l’APP, aquí:

– IOS / App Store: APP Parc Central
– ANDROID / Google Play: APP Parc Central

 

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by