- Felicitats Mamà! -

07-04-2018

El Dia de la Mare és la jornada perfecta per gaudir de la companyia d’una de les dones més importants de la nostra vida. Per això, el seu dia és l’ocasió ideal per demostrar-li quant l’estimem i l’agraït que estem per rebre la font més gran d’amor pur que existeix en aquest planeta. De mare només hi ha una!, i es mereix tot el millor.

A Parc Central volem celebrar-ho amb totes les mares i premiar la vostra fidelitat, a partir del dijous 3 fins al dissabte 5 de maig, regalem un bonic necesserAll you need is love”. Ideal per guardar tot allò que necessitis: accessoris, maquillatge, productes d’higiene… Tot allò i més per al teu dia a dia. A més, per les 200 primeres persones es portaran de regal un pack de bellesa Douglas i un tractament de bellesa. Com aconseguir-ho? És molt fàcil, presenta la descàrrega de la nova APP de Parc Central al Punt d’Informació, situat en la planta 0, i ja és tot teu!

Però això no acaba aquí, divendres que ve dia 4 de 16h a 21h i dissabte 5 de maig de 12h a 14h i de 16h a 21h a la Plaça Central, tenim un taller molt especial juntament amb la fabulosa marca Yves Rocher. Amb motiu del Dia de la Mare, Yves Rocher realitzarà un taller amb els seus productes de bellesa, on mare i filla podran maquillar-se  juntes i passar un moment especial. I els fills també!, podran gaudir pintant-se tatuatges o bigotis. Paral·lelament, el Club Infantil ‘El Parc’ realitzarà un taller de plantes per a tots els nens, plantarem la nostra pròpia planta per regalar-li a mamà i felicitar-li pel seu dia.

No perdis de vista als nostres operadors, durant aquests dies ofereixen promocions i descomptes especials per poder fer-li aquell regal tan especial a la nostra mare. Visita la nostra pàgina de Facebook, i estaràs al dia de tot!

– Pàgina de Facebook: https://bit.ly/2EqWLdt

Descarrega’t l’APP de Parc Central, aquí:

– IOS / App Store: APP Parc Central
– ANDROID / Google Play: APP Parc Central

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by