- Bimba i Lola obre a Parc Central -

20-12-2018

Ja està aquí! Bimba i Lola va aterrar el passat 15 de desembre a Parc Central de Tarragona. La trobaràs situada a la planta 0, al costat de la Plaça Central. Vine i descobreix-la! És l’única botiga de Bimba i Lola de la ciutat de Tarragona.

La firma creada en el 2005 i fundada per les nebodes d’Adolfo Domínguez, va néixer amb el propòsit de satisfer les necessitats d’una dona que no necessàriament segueix les tendències dictades per la moda.

La firma espanyola reconeguda internacionalment, ofereix tot l’últim de les diferents línies en: bosses, accessoris, bijuteria, sabates i roba. Instal·lada en el rang del luxe accessible, Bimba y Lola ofereix productes de qualitat i disseny a un preu assequible. Cada temporada els equips de disseny creen una col·lecció amb història: des de la inspiració (que troben en els seus viatges, les seves lectures i en manifestacions artístiques de diferents disciplines) fins al producte final. Una marca que es caracteritza pel seu toc irreverent i irònic i una marcada personalitat que fa que dones de tot el món la triïn per a diferenciar-se en el seu dia a dia.

Descobreix una botiga intimista, subtil i femenina. Un espai diàfan i lluminós, així com la senzillesa dels materials i l’absència d’ornamentació, reforcen la claredat de l’espai i destaquen l’autenticitat de les col·leccions. Els busts penjats i el fons continuo i corb de l’exposició de bosses creen una visió de gran impacte escenogràfic.

No esperis més i endinsa’t en el fascinant món de Bimba i Lola!

Parc Central, la teva destinació de compres i el centre de tots els teus plans.

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by