- Benetton estrena botiga a Parc Central -

05-11-2018

Des d’aquest cap de setmana, Parc Central acull el nou punt de venda de la marca italiana United Colors of Benetton que estrena nou model de botiga. La trobaràs a la planta 0, entre Springfield i Jack&Jones, amb la nova col·lecció FW18 en moda infantil perquè els nostres nens vagin a l’última.

El nou concepte de botiga està basat en el model “On Canvas“, on el producte és el veritable protagonista. Inspirat en els seus orígens italians -és un homenatge al gènere de punt que està intrínsecament unit a la història de la marca-, converteix al producte en el veritable protagonista i convida a una experiència de compra innovadora juntament amb una atenció personalitzada i propera.

Benetton està més bonica que mai, bàsics, ratlles, tartan… i per descomptat color! Es barregen per donar la benvinguda a la tardor. Vine a descobrir-la, l’equip Benetton us espera!

Benetton, més de 20 anys a Parc Central

Benetton, present a Parc Central des de la seva obertura el 1997, ha decidit renovar també el seu punt de venda després de la reforma del Centre Comercial i després de l’èxit aconseguit en aquests últims anys. Així, vint anys després, Benetton reforça el seu compromís amb Parc Central, com a Centre Comercial líder en l’oferta de moda i oci de la província de Tarragona.

Parc Central, la teva destinació de compres i el centre de tots els teus plans!

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by