- Assoliments mediambientals 2018 -

11-01-2019

A Parc Central, continuem treballant per la millora contínua per a ser més sostenibles, eficients i respectuosos amb el medi ambient. Responent al nostre fort compromís, comptem amb un Sistema de Gestió Ambiental certificat amb la norma ISO 14001:2015, que avala que la compra de tota la nostra energia procedeix de fonts 100% renovables, i certificada per la CNMC (Comissió Nacional dels Mercats i la Competència).

És el cinquè any consecutiu que registrem un estalvi del consum energètic, durant el 2018, hem aconseguit duplicar el nostre estalvi energètic fins a un 13%, un total de 435.000 kWh d’electricitat. Segons l’IDEA (Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia), el Consum d’Electricitat Mitjà per Llar és de 3.487 kWh, la qual cosa equivaldria subministrar energia elèctrica a 124 habitatges durant tot un any.

A més de l’estalvi energètic que hem realitzat a Parc Central, s’han reciclat 200 tones de paper i cartó. Segons el Ministeri per a la Transició Ecològica, per cada tona de paper reciclat s’estalvien 4m3 de fusta -de 12 a 14 arbres- el que equivaldria a reduir la tala de 2.400 i 2.800 arbres.

Des de 2011, a Parc Central hem aconseguit certificar el nostre Sistema de Gestió Ambiental amb la norma ISO 14001:2015, sent un dels primers centres comercials de Catalunya a aconseguir-ho, amb l’objectiu de millorar la gestió dels residus i ser més eficients a les zones comunes, tant en l’àmbit d’energia elèctrica com aigua.

Apliquem a les nostres instal·lacions les tecnologies més netes i eficaces disponibles i econòmicament viables, exigint al mateix temps als nostres contractistes i proveïdors que prestin els seus serveis complint aquests mateixos principis. Emprem racionalment els recursos i minimitzem els impactes ambientals, així com la generació de residus, emissions i abocaments mitjançant l’aplicació dels processos de millora contínua. Establim objectius i metes ambientals, així com la millora del cicle de vida de l’actiu i les millors pràctiques d’operació i manteniment en totes les zones de Parc Central.

L’excel·lència mediambiental és un dels nostres valors fonamentals, per això de manera paral·lela, a Parc Central duem a terme constantment diferents actuacions que fomenten la conscienciació i el progrés cap a la sostenibilitat dels nostres treballadors, clients, visitants i la societat, en general. Realitzem activitats mensuals per als més petits en el club infantil “El Parc” -situat en la planta 1- perquè aprenguin, des de l’etapa inicial de la vida, la importància de respectar el medi ambient i com actuar per a preservar la naturalesa.

Més informació detallada, aquí.

Parc Central, la teva destinació de compres i el centre de tots els teus plans.

Open chat
Nuestro horario de atención al cliente es de 10.00h a 14.00h y de 16:30 a 20.00h
Powered by