Nuestro sitio utiliza cookies.

El presente sitio web usa cookies propias y de terceros para ofrecer la mejor experiencia de navegación, así como contenidos y publicidad de interés. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.


Botigues

Parc Central disposa de més de 120 establiments comercials dels sectors més diversos per tal de cobrir les necessitats de tots els visitants. Alimentació, restauració, perfumeries, cosmètica, telefonia, decoració, electrodomèstics...

Restauració, oci i moda destaquen especialment en tot aquest ventall d’oferta comercial. La moda continua essent una de les apostes del centre comercial, amb més de 70 botigues de les millors marques nacionals i internacionals. Diferents establiments de restauració, situats a la Plaça central i a la Planta Alta, ofereixen la millor gastronomia per a qualsevol moment del dia: cuina mediterrània, menjar ràpid, casual food, tapes o barquetes. Finalment, l’oci regna l’entreteniment de Parc Central amb Yelmo Cines, situats a la planta Alta, amb sis sales de cinema amb la darrera tecnologia digital.

Descobriu els nostres establiments i localitzeu-les al mapa del centre comercial.

planol botigues Planta 1 Planta 0 Planta -1